Οδηγός σχεδιασμού κουζίνας

Αποφασίσατε, λοιπόν, να σχεδιάσετε την νέα σας κουζίνα. Μια συναρπαστική εμπειρία ξεκινά, είστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στη νέας σας κουζίνα. Ας κάνουμε μαζί την εμπειρία αυτή μοναδική.

Ας κάνουμε την διαδικασία σχεδιασμού μία ευχάριστη εμπειρία

Αποφασίσατε, λοιπόν, να σχεδιάσετε την νέα σας κουζίνα. Μία συναρπαστική εμπειρία ξεκινά, είστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στη νέα σας κουζίνα. Ας κάνουμε μαζί την εμπειρία αυτή μοναδική.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες και ποικίλες ιδέες, οι οποίες μπορούν να ληφθούν από κοινού. Μερικές από αυτές τις αμφιβολίες θα πρέπει να αποσαφινιστούν: Υπάρχει ήδη κουζίνα που θα αντικατασταθεί ή σχεδιάζουμε από την αρχή; Υπαρχει η δυνατότητα παρέμβασης στις εγκαταστάσεις του κτιρίου (πχ μετακίνηση υδραυλικών); Μα φυσικά, δεν δύναται να παραλειφθεί, η ανάγκη σας σε χρώμα, στυλ, ανάγκες και αισθητική.

Επιπρόσθετα, πολλές ερωτήσεις προκύπτουν κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Οπότε για να αποφευχθούν τυχόν ανακρίβειες, δημιουργήσαμε την παρακάτω λίστα βασισμένοι στην πολυετή πείρα μας πάνω στον σχεδιασμό κουζίνας. Πάρτε τον χρόνο σας και απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις. Αξίζει να αφιερώσετε ελάχιστο χρόνο στο ακόλουθο ερωτηματολόγιο καθώς επιθυμούμε να αισθάνεστε οικεία και άνετα μέσα στην νέα σας κουζίνα.

Ευχόμαστε να περάσετε καλά συμπληρώνοντας την παρακάτω λίστα.

Κουζίνα

Η οικογένεια

Το μέγεθος και ο τρόπος ζωής της οικογένειάς σας, επηρεάζει τον τρόπο σχεδιασμού και επίπλωσης κουζίνας. Οι παρακάτω ερωτήσεις θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας.

Οδηγός σχεδιασμού κουζίνας

Πόσα άτομα κατοικούν στον νοικοκυριό;
Κατά μέσο όρο, πόσο περίπου χώρο χρειάζεστε για:
Διαστάσεις ψυγείου;
Scroll to Top