Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Όραμά μας η εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών προσαρμοσμένες στις ανάγκες του, από την άνεση του σπιτιού του.

Όραμα - Αποστολή

Η προσιτή κομψότητα και το πάθος μας για δημιουργία σας προσφέρουν την ιδανική λύση για το νέο σας χώρο, για να απολαύσετε τις πιο όμορφες στιγμές στη καθημερινότητα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Ας δημιουργήσουμε ένα νέο χώρο μαζί, όπου θα φιλοξενήσει τις μελλοντικές σας αναμνήσεις!

Φιλοσοφία

Το σπίτι μας είναι ο χώρος, όπου θα μαζευτεί η οικογένεια , θα γιορτάσει, θα μοιραστεί στιγμές της καθημερινότητας και όλα αυτά χρειάζονται ένα χώρο άνετο και ζεστό.

Μαζί καθημερινά σχεδιάζουμε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, συνθέσεις σαλονιού υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας, ανθεκτικότητας στο χρόνο, σε προσιτές τιμές και κυρίως σύμφωνα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

Η διαρκής παρακολούθηση της τεχνολογίας και εξειδίκευση είναι κύριο μέλημα μας, ώστε να σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και εξατομικευμένες λύσεις από την άνεση του σπιτιού σας μιας και δεν χρειάζεται να μας επισκεφτείτε εσείς. Έρχονται δωρεάν* στον χώρο σας έμπειροι σχεδιαστές και εξειδικευμένοι τεχνίτες για να επιλέξετε μέσα από μία διευρυμένη ποικιλία χρωμάτων και υφών, να συζητήσετε ώστε να αφουγκραστούν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν τις ιδανικες λύσεις για εσάς. Στο επίκεντρο ο άνθρωπος και το περιβάλλον.Εξασφαλίζουμε τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε την υγεία τη δική σας και της οικογένειας σας.

*Πατήστε εδώ και εισάγετε τον Ταχυδρομικό σας κώδικα και κλείστε δωρεάν ραντεβού από την άνεση του χώρου σας!

Matira κουζίνα

Τα Προϊόντα

Διαθέτουμε πάνω από 150 διαφορετικά χρώματα και υφές, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Προσφέρουμε μηχανισμούς από γνωστούς ευρωπαϊκούς ομίλους με βασικό γνώμονα την αντοχή στον χρόνο. Δεν είναι τυχαίο που σε όλα μας τα είδη, προσφέρουμε 10 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ εγγύηση

Περιβάλλον & Άνθρωπος

Χρησιμοποιούμε υλικά που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές. Επίσης, όλες οι κόλλες που χρησιμοποιούνται είναι πλήρως οικολογικές σεβόμενοι την υγεία των συνανθρώπων μας και το περιβάλλον. Έχουμε πιστoποιήσεις όπως η FSC, Ευρωπαϊκός κανονισμός διαχείρισης ενέργειας και ξυλείας και PEFC.

Κλείστε τώρα Δωρεάν ραντεβού για επίσκεψη στον χώρο σας

Scroll to Top