Προσφορά pyramis

Ώρα για ανανέωση στη κουζίνα  του σπιτιού σου, του εξοχικού σου και της ζωής σου!

Η νέα κουζίνα  θα σημάνει την έναρξη μιας νέας όμορφης καθημερινότητας με την οικογένεια σου!

Η Woodify θα είναι δίπλα σου για να αποκτήσεις την κουζίνα που πάντα επιθυμούσες με 10 δωρεάν χρόνια εγγύησης, κάνοντας σου δώρο 300€ για να ανανεώσεις και τις ηλεκτρικές σου συσκευές από την πιο αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών την PYRAMIS.

Κλείσε τώρα δωρέαν ραντεβού είτε στο χώρο σου είτε on line και κέρδισε 300€ για την αγορά νέων ηλεκτρικών συσκευών PYRAMIS της επιλογής σου, εύκολα και απλά με την αγορά επίπλων κουζίνας Woodify αξίας 2.000€ τώρα και με κάρτα με άτοκες δόσεις.

Σχεδίασε σήμερα τη νέα σου κουζίνα όπως ακριβώς την ονειρεύτηκες  και πάρε τις ηλεκτρικές σου συσκευές δωρεάν ! 

Όροι και προϋποθέσεις

Με αγορά επίπλων κουζίνας Woodify αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 2.000€ κερδίζετε αυτομάτως ένα κουπόνι 300€ για αγορά οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής PYRAMIS με 2 χρόνια εγγύηση από τον επίσημο τιμοκατάλογο της PYRAMIS. Το κουπόνι θα πρέπει να εξαργυρωθεί ταυτόχρονα με την αγορά των επίπλων κουζίνας Woodify και σε καμία περίπτωση σε μεταγενέστερο χρόνο από την αγορά των επίπλων κουζίνας Woodify. Η προσφορά ισχύει για αγορές επίπλων κουζίνας Woodify που θα πραγματοποιηθούν από 15 Ιουλίου 2021 έως 31 Ιουλίου 2021. Η προσφορά ισχύει για όλη την έκταση της Ελλάδος. Το κουπόνι αξίας 300€ μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για  την αγορά ηλεκτρικών συσκευών PYRAMIS, εξαιρούνται οι ψυγειοκαταψύκτες, συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης 25% από την τιμή καταλόγου και σε καμία περίπτωση για άλλα προϊόντα της εταιρείας PYRAMIS. Το κατάλογο PYRAMIS μπορείτε να τον βρείτε εδώ

Θέλετε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή σας;

Εισάγετε το τηλέφωνό σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την βέλτιστη λύση για τις ανάγκες σας.

Κλείστε τώρα Δωρεάν ραντεβού για επίσκεψη στον χώρο σας

Scroll to Top