Υπηρεσίες Woodify

Όταν μια εταιρεία νοιάζεται για τους πελάτες της, καταβάλει την μέγιστη προσπάθεια και ενέργεια προκειμένου να τους εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε μαζί με τα προϊόντα μας.

Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας

Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνο σας είναι πολύτιμος. Για αυτό και εμείς κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη. Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ιστοσελίδα μας ή καλώντας μας στο 2114189090 ένας εξειδικευμένος τεχνίτης μεταβαίνει στο χώρο σας προκειμένου να ακούσει τις ανάγκες σας, να μετρήσει τις διαστάσεις του χώρου σας και να σας προτείνει τις πιο ιδανικές και όμορφες λύσεις. Και όλο αυτό, από την άνεση του σπιτιού σας. Γιατί σας καταλαβαίνουμε.

10 χρόνια δωρεάν εγγύηση

Καταλαβαίνουμε ότι η υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με τη προσιτή τιμή είναι το ζητούμενο σε κάθε νέα αγορά. Στην Woodify, εξασφαλίζουμε ότι όλα μας τα υλικά είναι πρώτης ποιότητας και για αυτό δεν διστάζουμε να σας προσφέρουμε 10 χρόνια εγγύησης σε όλα μας τα έπιπλα. Διαβάστε αναλυτικά τους όρους εδώ.

Εξατομικευμένες λύσεις

Το κάθε σπίτι είναι μοναδικό όπως και ο κάθε άνθρωπος που μένει σε αυτό. Δεν μπορούν λοιπόν όλα τα προϊόντα να ταιριάξουν σε όλα τα σπίτια. Στην WOODIFY κατασκευάζουμε προϊόντα με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του δικού σας σπιτιού.

Προσωπική εξυπηρέτηση

Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, για αυτό και εμείς φροντίζουμε ο σχεδιαστής που έχει αναλάβει τα έπιπλά σας να είναι ο ίδιος από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα. Αυτό φυσικά σημαίνει άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση.

Ηλεκτρονικός οδηγός σχεδιασμού

Στην WOODIFY ενδιαφερόμαστε να ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, ώστε με την πολυετή σχεδιαστική μας εμπειρία να τις ικανοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό. Για αυτό το λόγο, έχουμε δημιουργήσει τον ηλεκτρονικό οδηγό σχεδιασμού κουζίνας που μπορείτε να συμπληρώσετε, ώστε από κοινού να επιτύχουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Διαθέσιμοι Τρόποι πληρωμής

Προσφέρουμε ποικίλους τρόπους πληρωμής, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι όλοι μας οι πελάτες βρίσκουν αυτό που τους ταιριάζει

  • Μετρητά (μέχρι 500€)
  • Τραπεζική κατάθεση
  • Χρεωστική κάρτα
  • Πιστωτική κάρτα έως 24 άτοκες δόσεις

Ας δημιουργήσουμε ένα νέο χώρο μαζί, όπου θα φιλοξενήσει τις μελλοντικές σας αναμνήσεις!

Μάθετε περισσότερα για εμάς

Scroll to Top